Honderden hobbychefs delen kookkunsten

Rotterdam, 28 oktober 2015

Honderden hobbychefs delen kookkunsten
AirDnD.nl: dé website die iedere keuken toegankelijk maakt

Na Airbnb bestaat er nu ook AirDnD.nl, Air Drink ’n Dine. De afgelopen 2 maanden hebben ruim 500 hobbychefs zich aangemeld om hun eigen huiskamerrestaurant te openen. Met deze website kan iedereen een huiskamerrestaurant zoeken, boeken, betalen en beoordelen.

Veel Nederlandse hobbychefs willen een huiskamerrestaurant beginnen
Met AirDnD.nl wordt het voor hobbychefs mogelijk om hun culinaire creaties te delen met gasten die zij ontvangen in hun eigen huiskamer. Tijdens de testperiode van de website, die eind augustus is gestart, hebben zich ruim 500 hobbychefs aangesloten bij AirDnD.nl. Rob Lagendijk, CEO en medeoprichter AirDnD.nl: ‘’De toestroom van hobbychefs overtreft alle verwachtingen! Het geeft aan dat heel veel hobbychefs te weten willen komen hoe onbekenden hun kookkunsten beoordelen. Bovendien past Drinken en Dineren in de huiskamer van een hobbychef in de tijdgeest van delen en goed eten. Ons doel is om binnen 1 jaar 500.000 Nederlanders bij elkaar aan tafel te brengen om zo ons land gastvrijer en gezelliger te maken. We hebben nu in ieder geval al de meest uitgebreide menukaart van Nederland!”

Officiële lancering AirDnD.nl
Op donderdag 29 oktober zal de officiële lancering van AirDnD.nl plaatsvinden in de Rotterdamse Markthal. Maarten van Lier, Directeur Markthal Rotterdam, tevens partner van AirDnD.nl, is er bij: ‘’Rotterdam is de culinaire hoofdstad van Nederland en de Markthal is dé plek waar food en foodies samenkomen!’’. Naast Maarten van Lier zal Gert Blom, Sterrenchef van restaurant Amarone over de impact van huiskamerrestaurants op de horeca spreken. Blom: “Eten verbindt en het is prachtig dat AirDnD.nl met hun deelplatform Nederlanders bij elkaar aan tafel brengt.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *