Bed&Wheels hoofdsponsor mountainbikester Denise Betsema

Bed&Wheels is hoofdsponsor van het One-Woman team van mountainbikester en veldrijdster Denise Betsema. Na een zeer geslaagde rentree vorig seizoen, is Denise Betsema erin geslaagd om haar mountainbikecarrière voort te zetten met haar eigen One-Woman team. Bed&Wheels draagt daar een  steentje aan bij door de avontuurlijke mountainbikester te sponsoren.

De ambities van sportvrouw Denise Betsema

Denise focust zich in 2017 volledig op de discipline mountainbiken. De 24-jarige moeder van twee kinderen heeft grote ambities: “Vorig jaar heb ik een goede comeback gemaakt. Dit jaar wil ik mezelf ook internationaal op de kaart zetten. Ik hoop bijvoorbeeld mee te strijden om de eindoverwinning in de Benelux Cup en ik ga er alles aan doen om mezelf te kunnen plaatsen voor het WK mountainbiken.” Ondertussen wil ze ook in Nederland wedstrijden blijven rijden. “Ik streef naar een podiumplaats bij het Nederlands kampioenschap mountainbiken.” Na een paar sterke veldritten afgelopen winter, zal Denise vanaf oktober ook fanatiek doorgaan met haar tweede grote passie: veldrijden.

De vrijheid van mountainbiken en kamperen

Het online platform voor het verhuren en huren van campers, caravans en vouwwagens, Bed&Wheels (bedandwheels.com), ziet potentie in de ambitieuze Denise. “Ze is jong, gedreven en avontuurlijk. En vooral dat laatste past goed bij ons bedrijf en onze sector. Kamperen en mountainbiken gaan heel goed samen. Het geeft allebei een gevoel van vrijheid en avontuur”, aldus Erik van Buuren, eigenaar en oprichter van Bed&Wheels. Volgens Van Buuren groeit de behoefte aan het gevoel van vrijheid en zoeken vakantiegangers steeds vaker het avontuur in de natuur op. “Vooral mensen die wonen en leven in de stad hebben steeds vaker de behoefte om het buitenleven te ervaren. We merken dat de vrijheid die het geeft om je eigen huis op wielen mee te nemen en te staan waar je maar wilt, steeds meer mensen aanspreekt. Ook neemt de behoefte toe om meer tijd in de natuur door te brengen. ”

Het huren van een caravan, camper of vouwwagen is een ideale uitkomst voor mountainbikers en wielrenners die er graag op uit trekken om tochten te maken, in Nederland of Europa. Je parkeert je kampeermiddel vlakbij het parcours en na een intensieve tocht ben je direct thuis. Met een mobiel huis op wielen heb je alles bij de hand, zoals een koelkast, fornuis en al je benodigde fietsspullen. Kortom, de ideale omstandigheden om na te genieten van een sportieve dag, samen of met je fietsvrienden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *