Bed&Wheels is live

Nieuw bemiddelingsplatform voor het huren en verhuren van campers en caravans

Driebergen, 1 maart 2016 – We zijn trots te mogen aankondigen dat Bed&Wheels na maanden van hard werken live is. Bed&Wheels is een nieuw bemiddelingsplatform waar huurders en verhuurders van campers en caravans elkaar vinden. De Airbnb van de kampeermarkt zou je kunnen zeggen.

Het platform biedt de mogelijkheid voor huurders om eenvoudig een camper of caravan tijdelijk te huren en voor verhuurders om hun camper of caravan te huur aan te bieden. Zo wordt het kampeergenot gedeeld, worden kosten bespaard en kunnen meer mensen genieten van een heerlijke buitenvakantie.

Als verhuurder kunt u uw kampeermiddel kosteloos te huur aanbieden. U bepaalt zelf de verhuurprijs en selecteert zelf de huurders. Ook de verzekering kan prima geregeld worden via de samenwerkingspartners van Bed&Wheels.

Of u als huurder nou van actie en avontuur houdt, van back to basic of van glamping, Bed&Wheels is van alle markten thuis en heeft een ruim aanbod aan kampeermiddelen. Ontdek échte vrijheid en geniet van de perfecte reis met het kampeermiddel dat bij u past.

Bed&Wheels is een initiatief van Erik van Buuren. Opgegroeid in een ondernemersgezin actief in de kampeerbranche, is zijn hart daar blijven liggen. Na een eigen camperreis groeide de wens dat het huren van een camper of caravan gemakkelijker zou moeten zijn. Als kampeerfan gelooft hij dat het buitenleven mensen goed doet. Dat is zijn drijfveer achter het ontstaan van Bed&Wheels. Erik en zijn team nodigen u graag uit een kijkje te komen nemen op onze website www.bedandwheels.com en wensen u een heerlijke kampeervakantie toe.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *