Botendeelplatform Barqo gaat samenwerken met Franse collega

Met trots kondigt Barqo een officiële samenwerking aan met Click & Boat. De samenwerking komt niet onverwacht. Barqo onderhoudt al sinds haar oprichting in 2014 nauwe banden met het Franse boten deelplatform.

Floris van Hoogenhuyze van Barqo is dan ook opgetogen: ,,Wij hebben de ambitie om de de AirbnB van de watersport te worden. Deze samenwerking is daarbij een belangrijke stap in de goede richting. De koppeling aan deinventory van Click & Boat helpt onze gebruikers om exclusieve boten en jachten te huren in Frankrijk. Bovendien geloof ik dat de samenwerking met de Franse collega’s flink zal bijdragen aan onze ontwikkeling maar ook die van Click & Boat. Er liggen enorme kansen om van elkaar te leren. Kortom de samenwerking  past in onze ambitie om ons deelplatform internationaal uit te rollen en zo meer gebruikers aan te spreken.”

Edouard Gorioux (Click & Boat): ,,Het is onze wens om via het platform van Click & Boat over de hele wereld schepen voor de verhuur aan te bieden. Het partnerschap met Barqo verschaft ons de sleutel tot de Noord-Europese markt. We zijn onder de indruk van wat Barqo sinds haar lancering in 2014 heeft bereikt.”

Click & Boat biedt momenteel meer dan 4.000 jachten en boten aan en bedient een community van 90.000 leden. Barqo biedt 4000 boten in een community van 42.000 leden. Samen bouwen de bedrijven aan de ‘Airbnb of the sea’. In de komende twee maanden nemen Barqo en Click & Boat de eerste stappen om elkaars P2P aanbod te integreren in de twee platformen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *