CampersCaravans: ook voor verhuur van kampeermiddelen

CampersCaravans.nl start samenwerking met BedandWheels.com

Het aantal caravans en campers in Nederland heeft een hoogtepunt bereikt. En er wordt niet alleen meer gekocht en verkocht, ook huren is ongekend populair. Als grootste bemiddelaar tussen kopers en verkopers van caravans en campers, speelt CampersCaravans.nl daarop in door samen te gaan werken met BedandWheels.com: hét platform waar particuliere en professionele verhuurders hun kampeermiddel te huur plaatsen. Het totale huuraanbod van BedandWheels.com wordt binnen het gloednieuwe huurgedeelte van CampersCaravans.nl weergegeven.

Flexibiliteit
“We willen iedereen de gelegenheid bieden om kennis te maken met kamperen”, aldus Maarten Verlaan van CampersCaravans.nl. “Er is een trend gaande waarin meer mensen het kamperen willen uitproberen, maar niet direct gebonden willen zijn aan elk jaar kamperen. Dan is huren de uitkomst.” BedandWheels.com biedt sinds begin 2016 particuliere eigenaren van campers, caravans en vouwwagens de mogelijkheid om hun kampeermiddel eenvoudig te verhuren. “Kamperen is hip, maar niet iedereen wil vastzitten aan een kampeermiddel. Mensen willen tegenwoordig meer flexibiliteit”, zegt Erik van Buuren, oprichter van BedandWheels.com. “Vooral mensen uit de stad huren steeds vaker. Even een weekend er tussenuit, lekker een midweek in de bossen of aan het strand. Het buitenleven wordt steeds meer gewaardeerd om te ontstressen.”

Gevarieerd aanbod
Het aanbod dat nu op CampersCaravans.nl wordt aangeboden, is gevarieerd. Van nieuwe caravans, campers en vouwwagens bij professionele verhuurders, tot retro caravans, campers van liefhebbers en alles daartussen. Na het verhuren van je woning, bijvoorbeeld via Airbnb, wordt delen van je kampeermiddel steeds meer gemeengoed. “In eerste instantie was er veel argwaan. Eigenaren zijn bang dat huurders niet netjes omgaan met hun eigendom. Het tegendeel is ondertussen bewezen. Het blijkt juist leuk te zijn om anderen plezier te zien hebben met jouw kampeermiddel en om ervaringen te delen. En zeg nou zelf: het is toch zonde dat je caravan maar vier weken gebruikt wordt en de rest van het jaar stilstaat?”, aldus Van Buuren.

Eigenaren en bedrijven die een kampeermiddel willen verhuren, kunnen deze via BedandWheels.com te huur aanbieden. Daarmee sta je ook direct op CampersCaravans.nl. 

Over CampersCaravans.nl
CampersCaravans.nl biedt het grootste online kampeeraanbod van Nederland. De site toont meer dan 7.000 campers en caravans van zowel particulieren als bedrijven, nieuw en gebruikt. CampersCaravans heeft ook offline het grootste kampeeraanbod. Het magazine verschijnt maandelijks en wordt bij boekwinkels, benzinestations, tabakszaken en supermarkten aangeboden in het schap van de autobladen. CampersCaravans.nl is onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *