Eerste donatie door ConnectingFriends

Netwerk van gastvrije reizigers ondersteunt crèche op Santo Antão, Kaapverdië

Santo Antão / Roden — In 2014 nam een ondernemend stel uit Roden het initiatief voor ConnectingFriends, platform voor gastvrije reizigers. In 2015 draaide een pilot. In november 2016 was de nieuwe website het startsein om de droom van Marian Stoppelenburg en Jan van Bon tot leven te brengen. De droom is, dat het netwerk van gastvrije reizigers openheid en onderling vertrouwen in de samenleving versterkt door ontmoetingen en dat de leden via een gezamenlijke spaarpot projecten ondersteunen. Zo biedt het netwerk voordelen voor leden en kansen voor derden.

Het netwerk is nieuw en nu nog klein, maar de eerste donatie aan een project is nu al een feit. Op maandag 9 januari 2017 overhandigden Marian en Jan een bedrag aan de leiding van een crèche op het eiland Santo Antão in Kaapverdië.

Een korte video van de overhandiging is te zien op YouTube: ConnectingFriends of door de QR-code te scannen. Een fotoreportage van het verblijf bij gastvrije reizigers op Santo Antào is te bekijken via bit.ly/CFSantoAntao

Lid worden van ConnectingFriends
Lidmaatschap van ConnectingFriends biedt voordelen voor de leden én kansen voor derden. Leden besparen elkaar de kosten voor maaltijden en overnachtingen en vullen samen een spaarpot om kansen voor derden te creëren via de projecten die leden zelf aandragen.

Iedereen die open staat voor ontmoetingen met onbekenden of zelf een project opzet of begeleidt, waar hij namens ConnectingFriends een bijdrage aan wil leveren, kan zich aanmelden als lid. Alle informatie over het netwerk en het lidmaatschap is te vinden op de tweetalige (Nederlands en Engels) website: www.connectingfriends.net

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *