FLOOW2 verzorgt nieuwe business website voor Golfpark De Haenen

Op woensdag 2 maart lanceerde Golfpark de Haenen een nieuwe business website voor haar business leden en sponsoren. Deze unieke portal, waarop samenwerking tussen leden centraal staat en alle business activiteiten bij elkaar komen op één platform, wordt verzorgd door FLOOW2 Community, de business website voor de moderne, zakelijke community.

De business website van De Haenen maakt business leden en hun bedrijf ook online zichtbaar en daarmee benaderbaar op elk moment van de dag. Volgens Kim Tjoa van FLOOW2 zorgt de business website ervoor dat elkaar leren kennen, onderling zakendoen en genieten van een rondje golf leuker en gemakkelijker wordt. “Je kent het wel dat je tijdens een rondje golf of op een business event iemand tegenkomt, maar je eigenlijk niet weet wie hij of zij is, bij welk bedrijf diegene hoort, wat dat bedrijf precies doet. De business website zal zeker helpen deze lijntjes tussen leden te verkorten”, aldus Kim Tjoa.

Op www.dehaenen.nl kunnen business leden naast voor informatie over business en golf, sponsoring, evenementen, vergadermogelijkheden, clinics en nieuws nu ook terecht voor een unieke interactieve bedrijvengids, een online forum en de deelmarktplaats.

De deelmarktplaats maakt ‘asset sharing’ mogelijk, een innovatieve bedrijfsactiviteit ontwikkeld door FLOOW2. Door stilstaand materieel of onderbezette diensten en medewerkers tijdelijk te verhuren of detacheren aan andere bedrijven kunnen de leden meer business en extra omzet genereren. “De business leden van De Haenen kunnen hierdoor zowel financieel als duurzaam groeien door samenwerking binnen de businessclub”, aldus Martine Ronkes, manager van De Haenen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *