Geef eens een dienst cadeau!

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website zorgen voor een ander. En vanaf vandaag is het nog gemakkelijker om verbinding met elkaar te vinden: via de WeHelpen cadeaubon.

Geïnspireerd door Deelwinkel heeft coöperatie WeHelpen een online en offline cadeaubon ontwikkeld. Gertjan van Rossum, algemeen directeur licht toe: ‘Hoe leuk vind je het om een cadeautje aan iemand te geven? Iets waar je eigenlijk zelf ook blij van wordt? En hoe fijn is het om een cadeautje van iemand anders te krijgen? Zomaar. Omdat dit die ander een goed gevoel geeft. WeHelpen speelt daarop in door de bonnen via haar lokale, regionale en landelijke coöperatieleden te verspreiden. En biedt online de mogelijkheid om een gebaar aan een bekende te sturen of op www.wehelpen.nl te plaatsen. Zo kan iemand die je nog niet kent jouw cadeau accepteren. Of het nu gaat om een workshop koe-knuffelen of een instructie Excell. De hond vijf keer uitlaten of de zolder een keer opruimen. De Cadeaubon kan onder de digitale kerstboom van je oma worden gelegd of ingezet bij een dienstjubileum van een collega.’

Met de cadeaubon wil WeHelpen het nog gemakkelijker maken om elkaar even een handje te helpen. Via www.wehelpen.nl/cadeaubon wordt contact gelegd op een leuke en laagdrempelige manier. Met als doel de dag van een ander wat mooier te maken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *