Nu ook een peer to peer platform voor catering

Delen is het nieuwe hebben. Er zijn steeds meer peer to peer initiatieven in opkomst. Zo delen we al spullen, auto’s, slaapplaatsen en eten. Via het online platform Thuisafgehaald zijn al meer dan 125.000 maaltijden gedeeld in 2 jaar tijd. Nu kun je ook de catering voor een feestje of bedrijfslunch laten verzorgen door een buurtgenoot.

Thuisafgehaald.nl is een online platform waarbij je maaltijden kunt delen met je buren. Van culinaire hoogstandjes tot macaroni met kaas, er is voor ieder wat wils. In Nederland zijn nu meer dan 53.000 mensen actief met het delen van eten in hun buurt. Het delen van maaltijden via Thuisafgehaald is sociaal, duurzaam en voordelig.

Naast het afhalen van avondmaaltijden bij buurtgenoten, kun je via Thuisafgehaald sinds kort ook je feestje of bedrijfslunch laten cateren door een thuiskok! In korte tijd zijn er 253 cateraars aangemeld en zijn er 122 catering-aanvragen ingediend. Op de website zijn alle cateraars in een overzicht te vinden en zie je direct welke buurtgenoot jij zou kunnen inschakelen. Lekkere, goedkope catering met een persoonlijk tintje!

Cateraar Marty: “Ik heb een cateringopdracht gekregen om hapjes te maken voor 50 leerlingen van een school voor doven en slechthorenden. Het is allemaal geweldig gegaan en ik heb lovende kritieken mogen ontvangen!”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *