Camptoo

Zonde toch dat campers en caravans gemiddeld 48 weken per jaar stilstaan? En dat terwijl het huren van een camper in het hoogseizoen al snel €1000 per week kost. Camptoo is opgericht om de 540.000 campers en caravans in Nederland beter te benutten en zo een kampeervakantie voor meer mensen mogelijk te maken. Kom kijken op www.camptoo.nl en laat je inspireren door het diverse aanbod van honderden campers en caravans.

Profiel status:

Invoer datum: 2 februari 2016

66% compleet
2014

opgericht in

2

land actief

8

aantal medewerkers

3500

aantal gebruikers

Missie

Camptoo maakt kamperen goedkoper, gemakkelijker en avontuurlijker.

Visie

Door het delen van campers en caravans hoeft er minder geproduceerd te worden, gaan de kosten van het gebruik omlaag en kunnen meer mensen de vrijheid van kamperen ervaren. Camptoo is goed voor de portemonnee, je sociale contacten en het milieu.

Waarden

Informeel

Vrijheid

Avontuurlijk

Veilig

Betrouwbaar

 • Opgericht in

  2014

 • Sector

  Mobiliteit

 • Aantal medewerkers

  8

 • Hoofdkantoor

  Herengracht 19
  2511 EG, Den Haag
  Nederland

 • Groeipartners

  Google Launchpad Startup Week NL
  New Venture

 • Ambitie

  Internationaal

 • Rechtsvorm

  BV

 • Businessmodel

  Marge per transactie

 • Funding

  Eigen geld
  Crowdfunding
  Informal investors

 • Verzekering

  Verzekering voor de verhuur van de camper of caravan

Founders

Martijn Peeters

CEO

Geboortedatum: 14-11-1982
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste onderneming: Nee

Na vijf jaar in de investeringswereld gewerkt te hebben en andere ondernemers geholpen te hebben om succesvol te worden, begon het echt te kriebelen om zelf een onderneming op te zetten én een positieve impact op de wereld te hebben. Toen Martijn via een oud huisgenoot Joep en Roel tegen het lijf was gelopen, kwam er zoveel energie los dat het moest gaan gebeuren: het opzetten van een deelplatform. Martijn heeft z’n MSc in Systems Engineering van de TU in Eindhoven en daarnaast Finance gestudeerd aan Amsterdam Institute of Finance en Spiritueel Leiderschap aan de Dutch Leadership Academy.

Roel Sadza

CMO & co-CTO

Geboortedatum: 3-7-1991
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste onderneming: Nee

Roel wil gewoon vette dingen maken, eerst boomhutten en Lego, later ook programmeren en elektronica. Op de middelbare school begon Roel samen met Joep websites te bouwen voor de lokale MKB, van de lokale kroeg tot aan platforms voor de huizenmarkt. Hij heeft Scheikundige Technologie gestudeerd aan de TU Eindhoven en een semester aan Harvard, waarbij de resultaten van hem en zijn begeleider op de voorpagina van Science zijn gepubliceerd. Toen Roel en Joep Martijn leerden kennen besloten ze samen Camptoo op te richten. Na de inspirerende Google Launchpad bouwt Roel full time aan Camptoo’s succes.

Joep Roebroek

CTO

Geboortedatum: 15-11-1990
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste onderneming: Ja

Joep houdt van LAN parties :p. En hij is een bouwer: Van Knex tot elektronica tot computers. Joep bouwt techniek met een positieve impact op de maatschappij. Hij was onderdeel van het Solar Team Eindhoven dat de solar challenge in Australië heeft gewonnen in ’13 en de Crunchies in ’15 en heeft stagegelopen bij Tesla Motors in Californië. Hierna pakte hij de kans om samen met Roel en Martijn het eerste en meest succesvolle deelplatform voor campers en caravans te creëren. Joep heeft een BSc in Electrical Engineering van de TU in Eindhoven.