Bed&Wheels

Door het stimuleren en faciliteren van het delen van campers, caravans en vouwwagens laat Bed&Wheels meer mensen genieten van het buitenleven. Tot rust komen en genieten van de natuur. Eigenaren van caravans, campers en vouwwagens kunnen hun kampeermiddel via onze site verhuren en zo anderen blij maken met een luxe buitenvakantie zonder een hoge investering te hoeven doen. Veel kampeermiddelen worden maar 3-4 weken in het jaar gebruikt. Zonde dus. We geloven in een breed aanbod van zowel zakelijke als particuliere verhuurders, “traditional business meets sharing economy”.

Het buitenleven trekt steeds meer mensen. Campers en caravans zijn hip geworden. Met een team van 9 specialisten hebben we er enorm veel lol in om meer mensen een outdoor vakantie te laten beleven en de mooiste plekken in Europa te ontdekken.

Het idee ontstond tijdens een roadtrip in Australië. Het is daar gemakkelijk om een camper te huren en weer op een andere locatie te droppen. Oprichter Erik van Buuren ontdekte dat in Europa dit gemak helemaal niet bestaat. En dat is Bed&Wheels aan het veranderen.

Profiel status:

Invoer datum: 6 februari 2016

99% compleet

2015

opgericht in

4

land actief

9

aantal medewerkers

950

aantal gebruikers

Missie

Het #1 camper en caravan verhuur platform in de wereld worden.

Visie

Wij weten dat jouw vrije tijd waardevol is. Je leven is vol drukte, stress en verplichtingen. Je droomt van rust en vrijheid. Gewoon simpel genieten! Buiten zijn. Samen met wie je liefhebt schitterende plekken op onze wereld beleven. En wij doen er alles aan om dat voor jou mogelijk te maken.

Waarden

Gemak

Persoonlijk

Hip

 • Opgericht in

  2015

 • Sector

  Spullen

 • Aantal medewerkers

  9

 • Hoofdkantoor

  Zonstraat 108
  3971 VJ, Driebergen
  Nederland

 • Groeipartners

  Geen

 • Ambitie

  Internationaal

 • Rechtsvorm

  BV

 • Businessmodel

  Marge per transactie

 • Funding

  Eigen geld

 • Verzekering

  Ja. Bed&Wheels adviseert in een verzekering: NKC voor campers en Recreatie Zeker voor caravans. De laatste is een product dat Bed&Wheels samen met Recreatie Zeker heeft opgezet.

Founders

Erik van Buuren

Founder & CEO

Geboortedatum: 12-8-1981
Niveau hoogst genoten opleiding: HBO
Eerste ondernemingNee

Erik is 35 jaar oud. Opgegroeid in een ondernemende familie en meerdere ondernemingen gehad. Tijdens studie Young Business Talent award ontvangen voor de prestaties als CEO van een mini-onderneming. 10 jaar ervaring opgedaan als consultant in IT en Procesverbetering bij internationale bedrijven. Genieter van heerlijke buitenvakanties in z’n eigen camper.