thuisafgehaald deeleconomie

Thuisafgehaald en Bijzonder Thuisafgehaald geïntegreerd

Thuisafgehaald is voor iedereen. Voor thuiskoks met een passie voor koken. Voor afhalers die graag lekker eten en de buurt willen leren kennen. Maar ook voor mensen in een kwetsbare positie die (tijdelijk) hulp nodig hebben. Voor die laatste groep hebben we Bijzonder Thuisafgehaald ontwikkeld.

Vaak wordt bij Bijzonder Thuisafgehaald aan hoogbejaarde of ernstig zieke mensen gedacht. En ouderen en chronisch zieken zijn ook belangrijke doelgroepen van ons. Maar iedereen kan in zijn leven in een situatie komen, waarin het door omstandigheden niet lukt om zelf een verse maaltijd te maken. We kunnen allemaal in ons leven wel een tijdje “kwetsbaar” zijn.

Zo kampt Sulya (30 jaar) met gezondheidsproblemen, waardoor ze niet kan koken. Mevrouw Nederveen (83 jaar) woont nog thuis, maar heeft niet meer de energie om zelf eten te bereiden. En Veronique (35 jaar) kan tijdelijk niet zelf de keuken in, omdat ze na haar zwangerschap kampt met bekkeninstabiliteit. Alle drie maakten we blij met een thuiskoks uit de buurt!

We hopen in 2017 nog meer buurtgenoten te verbinden. Om een grotere groep aan te spreken en beter te kunnen matchen, zijn de diensten Bijzonder Thuisafgehaald en Thuisafgehaald vanaf nu beide op één website te vinden.

Wat verandert er?

  •  Er is voortaan één website : www.thuisafgehaald.nl
  • We spreken niet meer over Bijzonder Thuisafgehaald. Maar over ‘een thuiskok voor extra hulp rond het avondeten’.
  • Direct op de homepage wordt duidelijk dat Thuisafgehaald waardevol is voor mensen in verschillende situaties.
  • Ook vind je meer persoonlijke verhalen van verschillende thuiskoks en afhalers op de site. Zo laten we nog duidelijker zien dat we een community zijn. En dat het om mensen draait.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *