Maboen

Maboen is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedere persoon wat te bieden, maar soms ook wat te vragen heeft. Het is een netwerk waarbinnen mensen met verschillende kwaliteiten en vaardigheden elkaar kunnen versterken, zowel op persoonlijk als op professioneel gebied. Nederland barst van de positiviteit, van goede ideeën en talent. Maar of daar ook voldoende mee gedaan wordt, hangt te vaak af van geld. Maboen wil dat veranderen, door mensen de mogelijkheid te geven om kosteloos hun diensten te ruilen met die van anderen. Het gaat hierbij om geven en nemen en het ruilmiddel is tijd. Hoe dat werkt? Heel simpel: biedt een ander jouw hulp aan en bouw zo credits op. Vervolgens kun jij ook met jouw vragen bij iemand terecht. Zo wordt tijd voor een ander de investering in jezelf of je mooie plannen, en heb je ook nog eens een goede daad verricht! Maboen is bedoeld voor ontwikkeling, voor samenwerking, zaken en idealisme. Samen groeien we het beste, dus schroom niet en sluit je aan!

Profiel status:

Invoer datum: 19 juli 2017

99% compleet
2017

opgericht in

1

land actief

1

aantal medewerkers

70

aantal gebruikers

Missie

De ontwikkeling van talent en goede ideeën vergemakkelijken.

Visie

Elk mens heeft eigen kwaliteiten, maar kan soms ook wat hulp van anderen gebruiken. Door allemaal wat te geven en te nemen, gaan we uiteindelijk allemaal vooruit!

Waarden

Onderlinge hulp en ontwikkeling stimuleren.

 • Opgericht in

  2017

 • Sector

  Diensten

 • Aantal medewerkers

  1

 • Hoofdkantoor

  Pironstraat 58
  Tilburg
  Nederland

 • Groeipartners

  Geen

 • Ambitie

  Nationaal

 • Rechtsvorm

  Eenmanszaak

 • Businessmodel

  Donaties

 • Funding

  Eigen geld

 • Verzekering

  Geen

Founders

Marlijn Doedée

Projectleiding

Geboortedatum: 7-9-1988
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste ondernemingJa

Ik heb een studie-achtergrond in kunst- en cultuurbeleid en heb daarbinnen destijds de koppeling gemaakt met stedelijke ontwikkeling, o.a. via het culturele broedplaatsenbeleid. Ik heb de invloed van kunst/cultuur/creativiteit op de stad en samenleving (en andersom) altijd interessant gevonden: mensen doen en creëren vanalles en oefenen zo invloed uit op de plek waar ze wonen en werken, maar een plek bepaalt ook de mogelijkheden van de mensen. Vanuit dit idee, maar ook vanuit mijn eigen natuurlijke vaardigheid om personen aan elkaar te verbinden, is denk ik indirect Maboen geboren. Ik vind het tof om met een digitaal platform als Maboen weer nieuwe bewegingen te creëren. Ik wil mensen helpen om zichzelf te ontwikkelen en de groei van nieuw initiatief ondersteunen. Daar hebben we uiteindelijk allemaal wat aan!