Martijn Arets
initiatiefnemer

Martijn verkent, duidt en analyseert de collaborative platform economie door jaarlijks met 100 internationale ondernemers en experts in dit vakgebied in gesprek te gaan. Omdat hij er in gelooft dat iedere organisatie(vorm) hierdoor zal worden beïnvloed. Om een beter zicht te krijgen in de ontwikkelingen van de deeleconomie in Nederland én om consumenten en onderzoekers verder te helpen nam hij het initiatief voor dit informatie platform.

Twitter
Linkedin
Website

Jelle Drijver
Platform development

Jelle is de ondernemer achter MegaExposure, waarmee hij bouwt aan de online positionering van verschillende organisaties. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de FrankWatching Podcast. Jelle is binnen deeleconomieinnederland.nl verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van het platform.

Twitter
Linkedin
Website

Koen Frenken
wetenschappelijk adviseur

Koen is hoogleraar Innovatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In zijn onderzoek bestudeert hij radicale innovaties in producten en diensten, met bijzondere aandacht voor de deeleconomie. Koen speelt een belangrijke rol in de onderzoeken die door deeleconomieinnederland.nl worden gedaan en hij zorgt er voor dat deze open data binnen de academische wereld wordt verspreid.

Twitter
Linkedin
Website

Kristy Spruit
dataverwerking

Kristy is student assistent aan de Universiteit Utrecht. Voor haar studie innovatiewetenschappen onderzocht zij de legitimiteit strategieën van ‘underground innovators’, zoals Uber.  Kristy is binnen deeleconomieinnederland.nl verantwoordelijk voor het verwerken en overzichtelijk maken van de data.

Linkedin

Bram Faber
financieel adviseur

Bram werkt als belastingadviseur bij Schuiteman Accountants & Adviseurs. Hij volgt de fiscale ontwikkelingen rondom de deeleconomie op de voet en spreekt en schrijft regelmatig over de belastingtechnische aspecten van de collaborative economy. Bram fungeert als fiscale vraagbaak binnen deeleconomieinnederland.nl

Linkedin
Website

 

Sebastiaan ter Burg
circular content adviseur

Sebastiaan is ervaringsdeskundige in het actief delen van foto’s en video’s die hij in opdracht van vele verschillende organisaties heeft gemaakt. Waarschijnlijk ben je zijn werk al eens tegengekomen op Wikipedia. En zijn kennis en ervaring over content delen, die deelt hij onder de vlag van Circular Content. Sebastiaan adviseert ons hoe wij de door ons verzamelde content en data vanaf het invulformulier zó kunnen inrichten, dat deze optimaal deelbaar en te hergebruiken is.

Twitter
Linkedin
Website

 

PARTNERS