Airdnd

Deeleconomie-platform AirDnD ontvangt internationale investering

AirDnD.nl (afkorting voor Drink and Dine), het platform waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen, heeft een investering ontvangen van Blooming & Booming, een vanuit Amsterdam en New York opererend venture capital fonds. AirDnD verstevigt hiermee haar positie in de Nederlandse markt met als doel om verder te groeien in Europa.

AirDnD.nl is sinds de oprichting in november 2015 hard gegroeid. Inmiddels bieden ruim 2.000 hobbychefs hun kookkunsten aan op het platform. CEO Maureen Mijinke licht toe: “We zullen de investering gebruiken om een grotere doelgroep te bereiken en om meer mensen kennis te laten maken met huiskamerrestaurants. Daarnaast willen we het binnenkort mogelijk maken om onze hobbychefs bij gasten thuis of op locatie te laten koken.”

Blooming & Booming zal actief betrokken zijn bij de strategie en de internationale expansie van AirDnD.nl. “Dit platform sluit perfect aan bij de groei die we zien in de deeleconomie. Na de revolutie waarbij platforms zoals Airbnb, Snappcar en Uber de hotel-, auto- en taximarkt blijvend hebben veranderd, is het nu de beurt aan de restaurantmarkt. Ook zien we dat andere websites zoals Booking.com naar een verbreding van hun dienstenpakket zoeken, iets waar AirDnD.nl een uitkomst voor biedt”, aldus Koen Derks, co-founder en partner van Blooming & Booming.

Er worden door beide organisaties geen aanvullende gegevens verstrekt over de (financiële) details van de investering.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *