Deel je ruimte, schrap de factor geld

Gastvrije reizigers betalen elkaar niets voor eten, drinken en logeren

RODEN — Het lijkt te mooi om waar te zijn. Een reis of tocht maken mét boeiende ontmoetingen bij anderen thuis en zónder kosten voor maaltijden en overnachtingen? Een voorbeeld van sharing mét sociale en duurzame resultaten en zónder financiële transacties.

De leden van het nieuwe platform ConnectingFriends.NET betalen elkaar niets voor maaltijden en overnachtingen. Zij zijn ‘gastvrije reizigers’ in de tweede helft van het leven. Zij zijn er van overtuigd, dat de factor geld een échte ontmoeting in de weg staat.

De belangrijkste voorwaarden om lid te worden zijn, ruimte in je huis én in je hart om gastvrije reizigers te ontvangen en werkelijke interesse in nieuwe sociale contacten. Belangstellenden melden zich gratis aan via www.connectingfriends.net

Gastvrije reizigers ‘verdienen’ dus niets aan elkaar, maar ze besparen met gemak honderden euro’s tijdens hun eigen reizen én ze hebben bovendien zo vaak ze zelf willen échte ontmoetingen.

Social enterprise
ConnectingFriends.NET is een social enterprise. Leden betalen een lidmaatschapsbijdrage van 5 euro per maand. Het exploitatieoverschot gaat naar projecten voor een betere wereld, aangedragen door de leden van het platform.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *