JobSurfing

Deelplatform / cloud CRM / netwerk waarop werkgevers personeel kunnen uitwisselen.

Via JobSurfing.nl kunnen werkgevers zelf hun flexpool(s) beheren en/of werknemers uitwisselen. Of het binnen de eigen branche, buiten de eigen branche, of binnen een zelf samengestelde flexpool is, JobSurfing biedt werknemers een unieke mogelijkheid om tijdelijk ergens anders te gaan werken. In overleg met de werkgevers kan je kiezen voor de bedrijfsgrootte, regio, aantal dagen per week etc.

Op deze manier kan ontslag worden voorkomen, overtallige personeelssalarissen worden terugverdiend, de lerende organisatie gestimuleerd en betaalbaar personeel worden gevonden.

Flexibiliseren op een gezonde manier, JobSurfing.

Profiel status:

Invoer datum: 26 september 2016

99% compleet
2015

opgericht in

1

land actief

6

aantal medewerkers

42

aantal gebruikers

Missie

Onze missie is om werknemers werkzekerheid te bieden en werkgevers de toenemende flexibiliteit te kunnen managen en laagdrempelig te kunnen experimenteren met flexibele organisatiemodellen.

Visie

Wij willen binnen 5 jaar landelijk bekend zijn als Nederlands platform waarop werkgevers terecht kunnen als zij hun werknemers willen uitwisselen en waar zij hun flexibele schil kunnen managen.

Waarden

Maatschappelijk verantwoord: gezond flexibiliseren door het voorkomen van ontslag

Flexibel en beschermd: door digitale transformatie van het netwerk

Transparant: onder andere door no cure, no pay verdienmodel

 • Opgericht in

  2015

 • Sector

  Diensten

 • Aantal medewerkers

  6

 • Hoofdkantoor

  Kosterdijk 25
  3466 LD, Waarder
  Nederland
 • Groeipartners

  Geen

 • Ambitie

  Internationaal

 • Rechtsvorm

  VOF

 • Businessmodel

  Marge per transactie

 • Funding

  Eigen geld

 • Verzekering

  Niet van toepassing

Founders

Rob Brand

Conceptontwikkelaar

Geboortedatum: 18-5-1990
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste ondernemingJa

Na de studies Vastgoed en Makelaardij, Bedrijfskunde, een tussenjaar filosofie en een jaar verbazing over hoe de arbeidsmarkt in elkaar steekt bij een financiële detacheringsorganisatie, is Rob vol enthousiasme begonnen met het uitdenken van een bedrijfskundige oplossing voor de arbeidsmarkt; personeel uitwisselen als digitale transformatie!

Martijn Smits

Programmeur

Geboortedatum: 21-12-1989
Niveau hoogst genoten opleiding: VWO
Eerste ondernemingNee

Tijdens de middelbare school ontdekte Martijn dat programmeren hem op het lijf geschreven is. Daarvoor heeft hij geen studie nodig en is hij meteen begonnen met zijn eigen bedrijf. Inmiddels is hij succesvol serialpreneur en de techneut/co-founder van JobSurfing.

Frank Brand

Businessdeveloper

Geboortedatum: 1-5-1988
Niveau hoogst genoten opleiding: HBO
Eerste ondernemingJa

Frank ontdekte in zijn leven dat hij zand in de woestijn kan verkopen én dat hij sociaal is. Dit resulteerde in een succesvolle baan als HR consultant, waar hij de markt als recruiter en als re-integratie-/jobcoach goed kent. Als broer van Rob was hij de meest geschikte marketingmanager en is dan ook vanaf het begin betrokken bij de oprichting!