Efteling Golfpark lanceert in samenwerking met FLOOW2 nieuwe business website

Op woensdag 9 maart lanceerde de Business Club van het Efteling Golfpark een nieuwe business website voor haar business club leden en sponsoren. Deze unieke online portal waarop samenwerking centraal staat en alle business activiteiten bij elkaar komen, wordt verzorgd door FLOOW2 Community, de business website voor de moderne, zakelijke en succesvolle community.

De business website maakt leden en hun bedrijf zichtbaar, verbindt bedrijven en maakt netwerken en onderling zakendoen eenvoudig en efficiënt.

Een golfclub valt of staat met financieel gezonde sponsoren die met elkaar de community bouwen. “Dat is deze innovatiewebsite, die ons onderscheidend vermogen biedt en bijzondere mogelijkheden,” zegt Business Club voorzitter Ralph Doevendans. “Business leden kunnen elkaar online gemakkelijk vinden en onderling producten en diensten verhandelen via de deelmarktplaats.”

Volgens Kim Tjoa van FLOOW2 maakt de business website elkaar leren kennen, onderling zakendoen en genieten van een rondje golf makkelijker. “Je kent het wel dat je tijdens een rondje golf of op een business event iemand tegenkomt, maar je eigenlijk niet weet wie hij of zij is, bij welk bedrijf diegene hoort, wat dat bedrijf precies doet, en dat het ook maar net toevallig moet zijn dat je ook zakelijk iets aan elkaar hebt”, aldus Kim Tjoa. “De business website zal zeker helpen deze lijntjes tussen leden te verkorten.”

Op www.businessclub-eftelinggolfpark.nl kunnen business leden terecht voor allerlei business- en sponsorinformatie, vergadermogelijkheden, evenementen of nieuws. Maar vanaf nu ook voor de interactieve bedrijvengids, een online forum, en de ‘deelmarktplaats’. Via de deelmarktplaats kunnen business leden  eenvoudig onderling zakendoen en bij elkaar producten en diensten afnemen. Daarnaast kunnen zij aan de slag met een innovatieve bedrijfsactiviteit: asset sharing. Hoe? Door onderbezet materieel, diensten of medewerkers tijdelijk te verhuren of te detacheren aan andere bedrijven. Zo genereren business leden meer business en extra omzet door samenwerking.

De Efteling Golfpark business website is de tweede in een reeks van lanceringen. Vorige week lanceerde FLOOW2 Community ook al de De Haenen business website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *