FLOOW2 lanceert nieuwe business website voor community’s

Op 29 januari 2016 is FLOOW2 Community gelanceerd, de business website voor de moderne zakelijke community.

Iedere business community valt of staat met een sterk netwerk en een sterke verbinding tussen alle betrokken bedrijven en personen. Deze business community website maakt bedrijven en hun mensen zichtbaar, verbindt deze én maakt netwerken, samenwerken, delen en onderling zaken doen een stuk eenvoudiger.

De business website is een nieuwe en unieke tool voor alle bedrijven en professionals die op een bepaalde manier met elkaar verbonden zijn, zoals bedrijven gevestigd op hetzelfde bedrijventerrein of in hetzelfde bedrijfsverzamelgebouw, dochterbedrijven van een grote organisatie of leden van een ondernemersvereniging. Deze website biedt de mogelijkheid om een sterke community en netwerk te bouwen tussen deze bedrijven door onderling samenwerken en delen te faciliteren.

Op het platform kunnen alle bedrijven en professionals die lid zijn van een deelnemende community terecht voor standaard informatie en activiteiten van de community, maar wat de website uniek maakt zijn innovatieve tools zoals een interactieve bedrijvengids en de deelmarktplaats.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *