Share2Use werkt samen met Heijmans om de bezettingsgraad van kantoorruimtes te optimaliseren en reistijd terug te dringen

Share2Use verzorgt voor Heijmans, de beursgenoteerde onderneming in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra, een pilot waarin meer dan 100 eigen werkplekken en vergaderruimten voor een groep van 5100 medewerkers online te reserveren en boeken zijn. De motor onder dit systeem is het Share2Use deelplatform “Deeloffice”, een specifiek voor kantoorruimte ingerichte variant van het algemene deelplatform van Share2Use. 

De pilot, die tot eind januari 2016 loopt, heeft als doel het beheersbaar maken van de capaciteit van de kantoorruimte. In de Heijmans intranet omgeving is daarvoor een applicatie ingericht die het reserveren en boeken van ruimtes bij in totaal 5 voor deze pilot uitgekozen vestigingen mogelijk maakt. Daarmee kan de reistijd van de werknemers aanzienlijk teruggebracht worden en dus ook de brandstofkosten en de uitstoot van CO2. ‘Het mes snijdt daarbij aan twee kanten’ aldus Jan Jochems, Manager Facilitair Bedrijf en Procurement bij Heijmans. ‘En ook niet onbelangrijk, onze collega’s komen niet meer voor een vergaderruimte te staan waar net een ongeplande andere vergadering is gestart.’

Voor Share2Use is de samenwerking met Heijmans een bevestiging dat het bedrijf met zijn ‘multi-asset’ deelplatform op de goede weg is. ‘Het is mooi om te zien dat waar we onze pijlen vooral richten op de deelauto markt er bijna vanzelf vraag vanuit de kantorenmarkt ontstaat voor ons platform. En dan is dit nog een pilot zonder speciale deursloten die met een iOS of Android App te openen zijn.

Cees Klaassen, CEO van Share2Use ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. ‘Juist voor bedrijven die de voordelen van het asset delen zien is het niet handig om voor auto’s en kantoorruimtes verschillende systemen en aanbieders te hebben. dat is waar wij ons graag in onderscheiden. 1 oplossing voor het delen van alle bedrijfsmiddelen.

Over Share2Use
Share2Use is een Nederlandse onderneming die een totaaloplossing biedt voor het snel, makkelijk en veilig delen van assets zoals personenauto’s, poolauto’s, bedrijfsauto’s, materieel en ruimtes. Rondom betrouwbare digitale sleutels en een no-nonsens app voor iOS en Android levert Share2Use alle functionaliteiten die delen van assets rendabel en gebruiksvriendelijk maakt. Voor het delen van personenauto’s, fietsen, huizen en kantoren is dat inclusief alle benodigde services van veilig online betalen, rit registratie, agendabeheer en virtuele sleutels. Share2Use biedt haar platform zowel White Label als onder eigen merknaam aan. “Deeloffice” voor kantoorruimtes en voor de automarkt “Deelootoo”. Meer over Share2Use: www.share2use.com (http://www.share2use.com)

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland, en levert als technology partner kennis en concepten in verschillende markten. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden. Meer over Heijmans: http://www.heijmans.nl/ (http://www.heijmans.nl/)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *