Symbid The Funding Network™ benoemt vier non-executive directors

Toevoeging van topfunctionarissen uit het internationale bedrijfsleven professionaliseert bedrijfsstructuur online financieringsplatform

ROTTERDAM, NL (22 juli 2015) – Symbid Corp. [OTCQB:SBID] www.symbidcorp.com

Symbid – het financiële tech-bedrijf achter The Funding Network™ – heeft vier ervaren non-executive directors aangesteld, die zullen functioneren als de Raad van Commissarissen. Het betreft Hendrik Kasteel (45), voormalig managing director bij Deutsche Telekom, Michiel Buitelaar (52), voormalig Sanoma COO, Jérôme Koelewijn (48), voormalig Morgen Stanley Client Advisory Officer en Vincent Lui (42), vooraanstaand Silicon Valley technologie specialist. Samen brengen zij bijna 90 jaar ervaring mee, opgedaan in vooraanstaande carrières in internationale ondernemingen. De nieuwe leden zullen met hun expertise Symbid bijstaan in de snelle groei van haar online financieringsplatform.

‘We zijn verheugd om de kennis en expertise van de heren Kasteel, Koelewijn, Buitelaar en Lui toe te kunnen voegen als non-executive directors, feitelijk onze Raad van Commissarissen. Door hun ervaring, opgedaan bij enkele van ’s werelds meest succesvolle merken in telecom, media en finance, bieden zij een ongeëvenaarde kennis van marketing en van de technologische en de financiële sector,” zegt Korstiaan Zandvliet, medeoprichter en CEO van Symbid Corp. “Met hun sterke achtergrond in venture capital en investment consultancy in zowel Europa als Noord Amerika, zullen ze een grote bijdrage leveren aan de verdere groei van ons online financieringsplatform Symbid The Funding Network™. We zien hun steun aan Symbid en onze missie om de financiering van MKB-bedrijven te vergemakkelijken door innovatieve technologie, als een blijk van vertrouwen in de weg die wij als bedrijf hebben ingeslagen”.

Hendrik Kasteel, met meer dan 20 jaar ervaring in telecommunicatie en media, is marketingprofessional en heeft onder andere gewerkt als CCO en CMO bij T-Mobile in Nederland en Oostenrijk. Voormalig Sanoma COO Michiel Buitelaar heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in high-tech, online en telecommunicatie. Behalve voor Sanoma is Buitenlaar ook jarenlang werkzaam geweest bij Endemol en was hij Managing Director van KPN’s consumer business. Jérôme Koelewijn heeft tientallen jaren ervaring in leidinggevende functies wereldwijd en werkte onder andere als Client Advisory Officer in investerings- en vermogensbeheer bij Morgan Stanley. Vincent Lui is afkomstig uit Hongkong, heeft de Amerikaanse nationaliteit en beschikt over meer dan 15 jaar ervaring op verschillende terreinen van technologische vernieuwing. Hij gaf leiding aan de overname van VSS, als Vice President of Corporate Business Development bij Danahar Corporation, een Fortune 150 bedrijf met een waarde van $50 miljard.

“We hebben de voortgang van Symbid, een van de eerste aandelencrowdfunding platformen wereldwijd, op de voet gevolgd en zijn enthousiast om met onze expertise Symbid te helpen met de verdere ontwikkeling van The Funding Network™ tot een van de belangrijkste online platformen voor traditionele en alternatieve financiering”, zegt Hendrik Kasteel. “Symbid is een van de meest innovatieve spelers op het gebied van financiële technologie. Wij zijn ervan overtuigd dat Symbid de potentie heeft om de financiële wereld op zijn kop te zetten door met innovatieve technologie financiering van het MKB transparanter en efficiënter te maken.”

Meer over de betreffende non-executive directors
Hendrik Kasteel – www.linkedin.com/profile/view?id=67100782
Michiel Buitelaar – https://www.linkedin.com/pub/michiel-buitelaar/0/202/928
Jérôme Koelewijn – https://www.linkedin.com/in/jeromekoelewijn
Vincent Lui – https://www.linkedin.com/in/luivincent
Bijlage: 8K listing bij de SEC met uitvoerige biografieën (Engels), foto’s.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *