Autodeelbedrijf ParkFlyRent lanceert nieuwe verzekeringspolis

ParkFlyRent start eigen polis voor veilig autodelen

ParkFlyRent is de in 2014 opgerichte, succesvolle start-up die reizigers een gratis parkeerplek biedt bij Schiphol en hun auto verhuurt tijdens hun vliegreis. De opbrengst van de verhuur wordt vervolgens gedeeld met de eigenaar van de auto.

Gerard Scheenstra van Inseur, het bedrijf wat de verzekering mogelijk heeft gemaakt: “Toen ParkFlyRent ons vertelde over hun product werden wij gelijk enthousiast. De explosief groeiende deeleconomie heeft unieke uitdagingen die creativiteit en snelheid van handelen vereisen, wat wij kunnen bieden vanuit Inseur. Bovemij bleek bereid de ParkFlyRent polis te onderschrijven. De polis is een all-risk verzekering die op de auto wordt afgesloten tijdens verhuur en zo de eigenaar beschermt tegen onderverzekering en verlies van schadevrije jaren.”

ParkFlyRent oprichter Niels de Greef vertelt: “Uit frustatie met het dure parkeren bij vliegvelden is het idee voor ParkFlyRent voortgekomen. Wij zijn onderdeel van de deeleconomie, ook wel de vertrouwenseconomie genoemd. Vertrouwen alleen is natuurlijk niet genoeg als het gaat om een waardevol bezit als een auto. Vandaar het belang van de ParkFlyRent Bovemij polis, die standaard op onze kosten wordt afgesloten tijdens de verhuur. Tegelijkertijd zijn we ook lid van BOVAG geworden, wat onze klanten nog meer zekerheid biedt.”

De Bovemij Verzekeringsgroep
Al sinds de oprichting in 1963 zijn wij dé verzekeraar van en voor de BOVAG-branche. In haar 50-jarige bestaan is Bovemij uitgegroeid van een kleine schadeverzekeraar, met één product, tot dé full service dienstverlener van en voor de BOVAG-branche. Het is ons doel om, vanuit een coöperatieve gedachte, de belangen van het BOVAG-netwerk te beschermen en om BOVAG-bedrijven, de ondernemers, de werknemers en klanten te ondersteunen op het gebied van financiële dienstverlening. Door de jaren heen heeft Bovemij een unieke positie gecreëerd en is, samen met BOVAG en haar leden, een steeds grotere bijdrage gaan leveren aan de branche. Hierdoor slagen we er in een steeds groter deel van de geldstromen, die samenhangen met financiële dienstverlening, bij BOVAG-leden terecht te laten komen.

Bovemij Verzekeringsgroep / contactpersoon: Joris van Meel / email: j.vanmeel@bovemij.nl / i: www.bovemijverzekeringsgroep.nl / Takenhofplein 2 / 6538 SZ Nijmegen


ParkFlyRent
Deze innovatieve startup is winnaar van de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs, de Junior Mercator Award van de Radboud Universiteit en de Connekt Affiliation Pitches, alsmede finalist van New Venture, Accenture Innovation Award, Shell LiveWIRE en de Digital Disruptor Award van het World Economic Forum. Waarom? Omdat ParkFlyRent met een slimmere aanpak een vastgeroeste markt openbreekt: de autoverhuurmarkt. Sinds maart 2014 is de eerste vestiging open bij Schiphol, wat de start vormt van een missie: om in 2020 Europees marktleider te zijn in autodelen bij vliegvelden en zo de productie van duizenden huurauto’s te voorkomen.

ParkFlyRent Schiphol B.V. / contactpersoon: Niels de Greef / t: 0641171269 / e: niels@parkflyrent.nl / i: www.parkflyrent.nl en www.parkflyrent.com / Beechavenue 54 / 1119PW Schiphol-Rijk


Inseur Innovations
Inseur is een creatief bedrijf, opgericht in 2007, met als hoofddoel ondernemende en innovatieve verzekeringsoplossingen te creëren. In deze snel veranderende verzekeringsindustrie doen we dat in co-creatie met klanten en verzekeraars. Ons motto: we make the impossible possible.

Inseur B.V. / contactpersoon: Gerard Scheenstra / Telefoonnummer: 06-22929064 / email: gscheenstra@inseur.com / i: www.inseur.com /

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *