Boek een betrouwbare schoonmaakhulp vanuit je binnenzak Helpling.nl lanceert vandaag nieuwe, handige mobiele app voor ervaren schoonmaakhulp

Amsterdam, 12 augustus 2014: Helpling, het leidende online platform voor professionele schoonmaakhulp in Europa, maakt het klanten nu nóg gemakkelijker. Vanaf vandaag kun je via een speciale app geschikt voor iOS en Android professionele schoonmaakhulp inschakelen. ‘Location-based’, dus altijd een schoonmaker bij je in de buurt! Ook betalen gaat heel eenvoudig via de app.

Een betrouwbare schoonmaker waar en wanneer je wilt
De Helpling-app is voorlopig verkrijgbaar in Nederland, Oostenrijk, Frankrijk. Met deze mobiele app is het gemakkelijker dan ooit om een goede en betrouwbare schoonmaakhulp te boeken. Waar je ook bent en wanneer je wilt. Zo hoef je niet meer je hele vriendenkring te vragen of iemand een goede schoonmaker weet. De app gaat op zoek naar een schoonmaker die op het door jouw gewenste tijdstip beschikbaar is. Gebruikers hoeven alleen datum, adres en het aantal schoon te maken kamers aan te klikken.

Mede-oprichter Benedikt Franke: “Of je nu een taxi boekt of een pizza bestelt of in ons geval een schoonmaakhulp, location-based services zijn dé grote trend in de mobiele markt. Deze app bevat tevens een innovatief one-touch boekingssysteem: gebruikers kunnen hun laatste boeking met één beweging terughalen.”

´Gescreende´ schoonmakers
De app levert je gemak, maar vooral ook betrouwbaarheid. Alle schoonmakers worden van tevoren grondig gescreend. Extra handig is dat de schoonmaakhulp standaard verzekerd is tegen schade. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een beschadiging, die je normaliter bij een ‘zwarte’ werkster niet kan verhalen.

Extra voordelen
De Helpling-app heeft heel veel voordelen. Bijvoorbeeld het meteen opnieuw kunnen boeken van je favoriete schoonmaker, een opsomming van vorige boekingen en natuurlijk directe betaling via de app middels creditcard of iDEAL .

Andere extra’s
-Via e-mail of sms kun je direct de details van je geboekte schoonmaak doorsturen om je partner of huisgenoot te laten weten dat er een schoon huis staat te wachten
-Boekingen via de app worden direct in de agenda van je telefoon opgeslagen: op deze manier vergeet je niet wanneer je een schoonmaak geboekt hebt
-Makkelijk te (her)boeken, want de app onthoudt je laatste boeking
-De app is gratis te downloaden.

Over Helpling
Helpling is een snelgroeiend bedrijf dat zijn hoofdkantoor in hartje Berlijn heeft. Ons doel is klanten huishoudservices te bieden op de meest transparante en makkelijkste manier tegen zeer scherpe tarieven. Om die reden hebben wij Helpling opgezet: een online platform waar men schoonmaakhulp kan boeken binnen enkele minuten. Op dit moment zijn onze services verkrijgbaar in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden en Nederland. Helpling wordt ondersteund door Rocket Internet, ‘s werelds grootste internet incubator.

https://www.helpling.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *