Botentekoop.nl en Barqo slaan handen ineen

Vanaf vandaag kunnen boten via de bekende vraag en aanbodsite Botentekoop.nl worden gehuurd van botendeelplatform Barqo.nl. Daarnaast kunnen booteigenaren, die hun boot via Botentekoop.nl te koop aanbieden, hun boot gemakkelijk verhuren via Barqo.nl. Met name voor jongeren, voor wie ‘beleving’ belangrijker is dan de status van bezit, is dit interessant.

Rob van Vroenhoven, general manager Bohil Media BV: “Botentekoop.nl is de bekendste site van Nederland voor iedereen die een boot wil kopen of verkopen. Met deze samenwerking bieden onze aanbieders de mogelijkheid aan om hun boot op een gemakkelijke manier te verhuren. Geïnteresseerden in boten bieden we nu ook de mogelijkheid om zonder aankoop te gaan genieten van de rust en vrijheid van het water. Hiermee bereiken wij nieuwe groepen consumenten.”

Floris van Hoogenhuyze, Co- founder Barqo: “Met Barqo, de marktleider van het botendelen, zijn wij altijd op zoek naar innovatieve partnerships. Vorig jaar kondigden wij het partnership aan met Centraal Beheer en nu met Botentekoop.nl. Net als de toentertijd gecreëerde bootdeelverzekering is dit is een belangrijke mijlpaal voor ons. Wij kunnen nu een grote groep bootbezitters bereiken en hen introduceren met het bootdelen.”

Botentekoop.nl
Botentekoop.nl is de meest bekende website voor aan- en verkoop van motorboten, zeiljachten, (buitenboord)motoren en bootaccessoires. Gemiddeld staan er 15.000 boten online en dat trekt per maand zo’n 500.000 bezoekers. Zoek je een sloep, daysailer, kajuitjacht of motorboot, of wil je ‘m juist verkopen? Kijk dan op botentekoop.nl. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om ons nieuwe digitale magazine boordevol tips gratis te ontvangen! Botentekoop.nl is onderdeel van Bohil Media BV, een 100% dochter van Telegraaf Media Groep.

Barqo
Barqo, gevestigd te Amsterdam, is de marktleider onder de bootdelers. Op Barqo.nl kunnen huurders zoeken, vergelijken en boeken. Verhuurders kunnen op eenvoudige wijze hun boot te huur aanbieden. Zo maakt Barqo varen toegankelijk en rendabel. Met Barqo kunnen huurders gemiddeld 25 procent besparen in vergelijking met de traditionele, professionele, huurmarkt. Eind 2015 kondigde Barqo een investering aan van ruim een half miljoen euro. Sindsdien is het platform hard gegroeid naar een aanbod van meer dan 8.000 boten en een community van 45.000 leden.

Botentekoop.nl is onderdeel van TMG.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *