Linssen Yachts en Linssen Boating Holidays gaan samenwerken met boten deelplatform Barqo

De grootste bouwer van motorjachten in West-Europa, Linssen Yachts gaat samenwerken met het boten deelplatform Barqo. Door de samenwerking zullen eigenaren van het een door Linssen gebouwd schip eenvoudig toegang krijgen tot het Barqo-platform. Linssen gaat haar klanten pro-actief informeren over Barqo en de voordelen voor de booteigenaren. De gebruikers van Barqo krijgen meer keuze uit populaire schepen van hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen in Nederland, maar ook elders in Europa.

Linssen Yachts bouwt sinds 1949 in Nederland stalen motorjachten en is uitgegroeid tot een marktleider in de stalen jachtbouw. In elk decennium sinds de oprichting van het bedrijf was Linssen Yachts de drijvende kracht achter innovatieve vernieuwingen op het gebied van jachtbouw.

Sebastian de Groot, mede-oprichter bij Barqo: ,,Voor Barqo is dit een mooie samenwerking. De vloot van Linssen is van hoge kwaliteit en leent zich uitermate goed voor verhuur. Het is nu voor verhuurders van een Linssen jacht nu nog eenvoudiger een groot publiek te bereiken.”

Wendy Linssen, verantwoordelijke Linssen Boating Holidays: ,,Voor Linssen Boating Holidays is dit een fantastische kans om onze unieke bestemmingen in combinatie met onze kwaliteitsjachten aan te bieden op een vernieuwend, snel groeiend en modern platform als Barqo. Linssen zal door deze samenwerking nog meer onder de aandacht worden gebracht bij onze doelgroep. De ‘brand awareness’ zal alleen maar toenemen. Op deze manier worden beiden partijen sterker.”

Groei en buitenland
De samenwerking past goed binnen de (internationale) groeistrategie van Barqo. Er zijn nu rond de vierduizend boten te huur via het zojuist vernieuwde platform. Daarmee is Barqo een uniek boten deelplatform in Europa. Vijfenzeventig jachten van Linssen Boating Hollidays zijn vanaf heden via Barqo te huur in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Kroatië, Zwitserland, Finland, Groot-Brittannië en Italië.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *