Fundwijzer

Fundwijzer biedt een informatieve overzichtswebsite op het gebied van (alternatieve) financieringen. Doelstelling is om zo veel mogelijk informatie omtrent (alternatieve) financieringen te openbaren. Een overzichtelijke markt straalt vertrouwen uit, wat kan bijdragen aan de groei van de markt. Een belangrijk onderdeel van de (alternatieve) financieringsmarkt is Crowdfunding. Fundwijzer biedt op het gebied van Crowdfunding een overzicht door alle projecten van verschillende Crowdfunding platformen in een overzicht weer te geven. Naast een overzicht van individuele projecten van de grootste platformen biedt Fundwijzer tevens een overzicht van alle Crowdfunding platformen inclusief een korte beschrijving. Daarnaast wordt een overzicht gegeven van de kredietunies, factormaatschappijen en investeringsmaatschappijen in Nederland. Fundwijzer zal haar website blijven uitbreiden met informatie omtrent financiering en financieringsvormen om zo ondernemers een goed beeld te geven van de mogelijkheden op het gebied van (alternatieve) financieringen.

Profiel status:

Invoer datum: 9 augustus 2016

100% compleet
2015

opgericht in

1

land actief

7

aantal medewerkers

34000

aantal gebruikers

Missie

Fundwijzer openbaart zo veel mogelijk informatie omtrent (alternatieve) financieringen en biedt investeerders en ondernemers één overzicht van de verscheidene mogelijkheden.

Visie

Het in kaart brengen en transparant maken van de alternatieve financieringsmarkt.

Waarden

Transparantie
Openheid
Informatie
Ondernemend
Vernieuwend

 • Opgericht in

  2015

 • Sector

  Geld

 • Aantal medewerkers

  7

 • Hoofdkantoor

  Langestraat 37
  3861 BM, Nijkerk
  Nederland

 • Groeipartners

  Geen

 • Ambitie

  Nationaal

 • Rechtsvorm

  BV

 • Businessmodel

  Abonnement
  Marge per transactie
  Inkomsten uit advies
  Advertenties

 • Funding

  Eigen geld

 • Verzekering

  Nee

Founders

Vincent Hilgers

CEO

Geboortedatum: 24-8-1968
Niveau hoogst genoten opleiding: WO
Eerste ondernemingNee

Vincent Hilgers heeft meer dan 10 jaar werkervaring in Corporate Finance en Law. Hij werkte als advocaat bij Andersen Legal, was oprichter en directeur van First Dutch Capital en oprichter en directeur van de Middenduin Group en van Fundwijzer.

Vincent Hilgers behaalde zijn MSc in Economie en Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en behaalde zijn BSc in Bedrijfsadministratie aan de Nyenrode Universiteit.

Vincent is tevens founding en managing partner van Middenduin Life Sciences en Middenduin Administrative Services, en heeft diepgaande expertise op het vlak van Corporate Finance.

Management Team

Bart Ruitenbeek

Operationeel Manager

Geboortedatum: 31-1-1992
Niveau hoogst genoten opleiding: WO

Bart Ruitenbeek voltooide de Bachelor Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waarna hij aan dezelfde universiteit de Master Finance heeft afgerond. Bart heeft ten behoeve van zijn Master scriptie onderzoek gedaan naar de financieringsstructuur van het MKB.

Bart is sterk geïnteresseerd in alternatieve financieringsvormen en heeft zich ontwikkeld tot crowdfunding specialist.