heelnederlanddeelt autodelen

Vanaf nu ook autodelen via HeelNederlandDeelt

Wil je een middag of weekend weg, maar heb je geen auto tot je beschikking? Of staat jouw eigen auto geregeld op de oprit? Vanaf nu kan je via HeelNederlandDeelt heel eenvoudig je auto uitlenen of verhuren en zo een zakcentje bijverdienen of je kan een auto huren van iemand bij jou in de buurt.

Voordelig
Met autodelen kan je een groot deel van de kosten voor je auto terugverdienen. Maar andersom, kan je ook een auto van iemand anders lenen of huren. Zo hoef je zelf geen auto aan te schaffen, maar kan je toch op een voordelige manier van A naar B wanneer jij dat wilt. En het is nog duurzaam ook, want we kunnen meer met minder auto’s.

Vertrouwd
Als je online gaat autodelen is vertrouwen natuurlijk erg belangrijk. Je wil zeker weten dat iemand voorzichtig en goed omgaat met jouw auto. Autodelers kunnen elkaar daarom beoordelen en een review geven. Daarnaast werken we op HeelNederlandDeelt met ‘geverifieerde autodeelaccounts’. Dat zijn accounts waarvan de identiteit, het rijbewijs en de adresgegevens van auto eigenaren en bestuurders zijn gecontroleerd. Nadat deze check is uitgevoerd wordt toegang verleend tot de autodeelgroep op HeelNederlandDeelt en kan je aan de slag.

Verzekerd
Besluit je jouw auto aan een ander uit te lenen of wil je andermans auto tijdelijk gebruiken, dan is het wel belangrijk dat zowel de eigenaar (verhuurder) als de gebruiker (huurder) voor aansprakelijkheid en schade zijn verzekerd. HeelNederlandDeelt werkt daarom samen met Centraal Beheer voor een speciale autodeelverzekering, zodat je altijd verzekerd kunt autodelen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *